Χατζηεμμανουήλ Κώστας

Ονομάζομαι Κώστας Χατζηεμμανουήλ, γεννήθηκα στη Καβάλα το 1961, με γονείς τον Ξενοκράτη και την Γεωργία Χατζηεμμανουήλ.

Είμαι Dr Χημικός Μηχανικός, μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Κατερίνα Γουργιώτου και πατέρας δύο παιδιών, του Ξενοκράτη και του Στέργιου, φοιτητές και  οι δύο του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Αποφοιτώντας με άριστα από το πολυτεχνείο της Ρώμης, το ακαδ. Έτος 1987/88 εργάσθηκα σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες   του εξωτερικού σε Διευθυντικές  θέσεις ευθύνης. Το 1993, αποφάσισα να εγκατασταθώ στην Ξάνθη, με σκοπό να προσφέρω τις γνώσεις και την εμπειρία μου στην τοπική βιομηχανία. Η Ξάνθη για μένα έγινε η πρώτη μου πατρίδα, η προτεραιότητα και η επιλογή που υποστήριξα με όλες μου τις δυνάμεις.

Από το 1993 και έως σήμερα, διετέλεσα Τεχνικός  Διευθυντής στον όμιλο Χατζηιωάννου (Venus Victoria), Διευθυντής βιομηχανικού συγκροτήματος  στην Sunlight, σε τομείς νευραλγικούς και ιδιαίτερα απαιτητικούς, αποκτώντας μεγάλη επαγγελματική εμπειρία και καταξίωση.

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά υπήρξε αέναη, και από τα φοιτητικά μου ακόμη χρόνια,  αλλά επισφραγίστηκε, το 2008 από την επιλογή του Δημάρχου Ξάνθης, Μιχάλη Στυλιανίδη, που μου εμπιστεύθηκε την θέση του ειδικού επιστημονικού συνεργάτη για 5 συναπτά έτη κατά την περίοδο της θητείας του.

Σήμερα εργάζομαι στην ALVEΚ Ηλιάδης Α.Ε. ως Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης και παράλληλα δηλώνω την υποψηφιότητά μου στον συνδυασμό «Ξάνθη για Όλους» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σάββα Μελισσόπουλο.


Επισκεφθείτε την σελίδα μου στο Facebook και επικοινωνήστε μαζί μου!


Διαβάστε και ακούστε παρακάτω τις θέσεις μου για τον Δήμο Ξάνθης