Επισκέψεις σε γειτονιές της Ξάνθης για δημιουργικό διάλογο – Πάρκο Μεξικάνας

Εγκαινιάζοντας έναν τρόπο επικοινωνίας, άμεσο και δημιουργικό, με τους δημότες της Ξάνθης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάββας Μελισσόπουλος, μαζί με μέλη της δημοτικής παράταξης ΞΑΝΘΗ για ΌΛΟΥΣ, βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στο πάρκο της Μεξικάνας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τους κατοίκους της περιοχής, ο υποψήφιος Δήμαρχος ανέπτυξε τις θέσεις του συνδυασμού για τις γειτονιές της Ξάνθης και για την ανάγκη αναβάθμισής τους. Τόνισε πως ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί από τη νέα δημοτική αρχή στην ανάπτυξη του εθεολοντισμού των πολιτών, που πάντα πρέπει να έχουν αρωγό και σύμμαχο έναν ενεργό Δήμο, που θα δηλώνει παρών καθημερινά σε κάθε γειτονιά και οικισμό και όχι κάθε 4 χρόνια, όπως συμβαίνει μέχρι και σήμερα.

Στη συνέχεια ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος με τους κατοίκους, οι οποίοι ανέδειξαν τα προβλήματα και τις παθογένειες της περιοχής.
Τις επόμενες ημέρες ο υποψήφιος Δήμαρχος θα συνεχίσει την επικοινωνία του με τους Δημότες της Ξάνθης συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε γειτονιές και οικισμούς του Δήμου μας!