Να αξιοποιήσουν οι νέοι και ο Δήμος μας τα διαθέσιμα χρηματοδοτικά εργαλεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης η πρόταση του Σάββα Μελισσόπουλου

Στην εκδήλωση για την Επιχειρηματικότητα και τη Νεολαία που διοργάνωσε το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ξάνθης το Σάββατο 23/2, στο Hotel Elisso, παραβρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σάββας Μελισσόπουλος και μέλη του συνδυασμού «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ», παρουσία της ευρωβουλευτού κας Εύας Καϊλή, της αντιπρυτάνεως του Δ.Π.Θ. κας Μιχαλοπούλου Μαρίας, του εκπροσώπου τύπου του Γραφείου του Ε.Κ. στην Ελλάδα κου Τσουτσοπλίδη Κώστα, νέων επιχειρηματιών που τόλμησαν και πέτυχαν, αλλά και ενός ιδιαίτερα ένθερμου νεανικού κοινού που γέμισε την αίθουσα του ξενοδοχείου.

Η εκδήλωση είχε στόχο να αναδείξει τους τρόπους σύνδεσης της Δημιουργικής Σκέψης των νέων με την επιχειρηματικότητα και περιλάμβανε διενέργεια ανοιχτών workshops με το κοινό, ώστε να αναπτυχθούν web και mobile εφαρμογές, καθώς και ιστορίες νέων ανθρώπων που τόλμησαν να πειραματιστούν, που δημιούργησαν και τα κατάφεραν!

Ο Σάββας Μελισσόπουλος συνομίλησε με την κα Καϊλή, με τους νέους που συμμετείχαν, αλλά και με τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, αναπτύσσοντας το σκεπτικό του, καταθέτοντας τις προτάσεις του συνδυασμού του για τις απαραίτητες δράσεις, τα κίνητρα αλλά και τα εφόδια που πρέπει να δίνονται στο νεανικό δυναμικό του τόπου, με συμπαραστάτη τον Δήμο Ξάνθης που είναι ανάγκη να ενεργοποιηθεί και να συμβάλει με όλες του τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση.