Η Δημοτική Κίνηση «ΞΑΝΘΗ για ΌΛΟΥΣ» με τον Σάββα Μελισσόπουλο στο πλάι του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Ξάνθης

Την Κυριακή 14/4, η Δημοτική Κίνηση «ΞΑΝΘΗ για ΌΛΟΥΣ» με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σάββα Μελισσόπουλο παρευρέθηκαν στο Πασχαλινό Bazaar του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων του Νομού Ξάνθης που έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο Elisso.

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ζεστό κλίμα τα μέλη της Κίνησης αφού θαύμασαν τις όμορφες χειροποίητες δημιουργίες, συνομίλησαν με τα μέλη του Συλλόγου Καρκινοπαθών, ενημερώθηκαν για τα ιατρικά και ψυχολογικά θέματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς, συζήτησαν για τα μέτρα στήριξής τους, την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση αλλά και την συνεργασία με άλλους συλλόγους με σκοπούς παρεμφερείς.  Στάθηκαν ιδιαίτερα στην ανάπτυξη σχέσεων με τους ανθρώπους που θέλουν να συμπαρασταθούν στο δύσκολο αυτό έργο του Συλλόγου αλλά και στο κομμάτι της ενεργούς συμμετοχής, της εκπαίδευσης, της πληροφόρησης, της θεσμικής εκπροσώπησης.

Το όραμα του Συλλόγου είναι η ολοκληρωμένη, έγκαιρη και οικονομικά προσιτή φροντίδα κάθε ασθενούς με καρκίνο μέσω μιας άριστη διάγνωσης, θεραπείας, ψυχο-κοινωνικής υποστήριξης, αποκατάστασης και επανένταξης.

Ο Σάββας Μελισσόπουλος και τα μέλη της Κίνησης «ΞΑΝΘΗ για ΌΛΟΥΣ» στέκονται αρωγοί σ’ αυτή την τιτάνια προσπάθεια, στηρίζοντας τις δράσεις του Συλλόγου Καρκινοπαθών, με πιο πρόσφατη αυτή του ιδιαίτερα πετυχημένου bazaar, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην στήριξη των συνανθρώπων μας που νοσούν και των οικογενειών τους.