Ο Σάββας Μελισσόπουλος και μέλη της Κίνησης «ΞΑΝΘΗ για ΌΛΟΥΣ» επισκέπτονται το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης

Άκρως επιτυχημένη και ουσιαστική ήταν η επίσκεψη του Σάββα Μελισσόπουλου στον Νοσοκομείο Ξάνθης. Ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης ακολουθούμενος από υποστηρικτές και υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους συναντήθηκε με τον Διοικητή του  Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης κ. Αχιλλέα Γερόπουλο.

Στο γραφείο του τελευταίου τέθηκαν σημαντικά ζητήματα για το έργο και την κοινωνική συνεισφορά του Νοσοκομείου.

Ειδικότερα η συζήτηση/ενημέρωση επικεντρώθηκε στις μορφές και το είδος συνεργασίας του Δήμου Ξάνθης και των σχετικών υπηρεσιών του με το Νοσοκομείο.

Ο Σάββας Μελισσόπουλος τόνισε την διάθεση και τη δέσμευση της παράταξης «ΞΑΝΘΗ για ΌΛΟΥΣ» να είναι αρωγοί, συμπαραστάτες και υποστηρικτές του έργου του Νοσοκομείου, καθώς και των ενδεδειγμένων μηνυμάτων και οδηγιών που πρέπει να φτάνουν κατά καιρούς στην κοινωνία της Ξάνθης.

« Ο Δήμος Ξάνθης παρουσιάζει σημάδια απομόνωσης και αποξένωσης στην σχέση του με το έργο και τους ανθρώπους του Νοσοκομείου, καθώς λείπει η συνέργια, η προώθηση και προβολή του έργου μέσα από τις δημοτικές δομές και υπηρεσίες» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης, συνεχίζοντας : «Υπάρχει ευρύ πεδίο δράσης, υποστήριξης και ενίσχυσης των αρχών και ενεργειών που αποσκοπούν στην δημόσια υγεία. Πιστεύω ακράδαντα σε μια μελλοντική υγιή και εποικοδομητική σχέση και έχουμε ήδη ετοιμάσει τον σχεδιασμό και ανάπτυξη της ουσιαστικής συμβολής μας».