Τζατζόγλου Δήμητρα

Ονομάζομαι Τζατζόγλου Δήμητρα και έχω γεννηθεί το 1979 στη γειτονική Καβάλα. Το 1999 μετακόμισα στην Ξάνθη και από τότε κατοικώ εδώ. Είμαι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Γιαννάκογλου, ο οποίος εργάζεται επί σειρά ετών ως εργολάβος στη ΔΕΗ. Έχουμε μία κόρη οκτώ ετών και ένα γιό έξι ετών.

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχω ,επίσης, γνώσεις Ιταλικών και Πληροφορικής.

Από το 2001-2003 έχω εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα στο Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών της κυρίας Μάγδας Πετμεζά, εργαζόμενη παράλληλα και ως ωρομίσθια εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ξάνθης. Το 2004 διορίστηκα ως μόνιμη εκπαιδευτικός και υπηρέτησα για ένα χρόνο στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Ηρακλείου Κρήτης. Από το 2005 εργάζομαι ως μόνιμη εκπαιδευτικός στο 1ο 6/θ Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο Κιμμερίων και εδώ και δύο χρόνια κατέχω τη θέση της Υποδιευθύντριας του Σχολείου.

Όντας μαμά δύο ανήλικων παιδιών και εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια βαθμίδα το κύριο μέλημά μου είναι η δημιουργία μιας φιλικής πόλης για τα παιδιά όλων μας και η αναβάθμιση της σχολικής στέγης.